— Elizabeth Parker

"Iedereen tevreden houden lukt je nooit. Want als je dat doet, is er altijd één persoon ongelukkig: jij"

Zelfvertrouwen bouwen

 

Op jonge leeftijd leer je al om je plek te kennen binnen het gezin en de maatschappij. Hier wordt jouw beeld gevormd over je omgeving en over jezelf. Deze patronen en overtuigingen neem je mee in je leven en sijpelt door al je relaties, ook die met jezelf. Maar op een gegeven moment werkt dit niet meer, wordt het een last en denk je: ik wil dit anders, maar hoe?!

Het is de toon die de muziek maakt

Hoe praat jij over en tegen jezelf? Is dit positief of negatief en zou je ook zo over een ander praten? Het beeld dat je over jezelf hebt, bewust of onbewust, zegt al veel over jouw manier van communiceren.

 

De een cijfert zichzelf helemaal weg. de ander verdedigt zichzelf koste wat kost. Ondanks dat deze manieren van omgang extremen van elkaar zijn, hebben ze wat met elkaar gemeen: het zijn allebei manieren om te ‘overleven’ binnen een groep. Maar als we hier niet met aandacht naar kijken, kan dit geplante zaadje een zelfgecreëerd monster worden.

 

Bij Bureau Kopzorg onderzoeken we waar en waarom dit is ontstaan. Dient dit jou nog of het tijd is om afscheid te nemen van dit monster? We gaan aan de slag met breintraining om te zorgen dat jouw interne dialoog vriendelijker wordt. Door dit onbewuste gedeelte naar het bewuste te halen, weten we wat jou bezig houdt en welke behoeftes hieronder zitten. Met inzicht en zelfliefde creëer je zelfvertrouwen. Zo bepaal jij weloverwogen wat je aanneemt en wat niet. 

Breinzaken zijn de belangrijkste zaken

Als je weet hoe je in elkaar zit, wat je belangrijk vindt en wat jou vanbinnen raakt, kan je beginnen met het ombuigen van jouw gedachtegang. Dit vergt moed, inzicht en doorzettingsvermogen. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen! Je hebt hier te maken met een gepassioneerde, psychosomatische coach die jou liefdevol uitdaagt om jouw beste versie te worden. Je investeert niet voor even, maar je hele leven!

 

Durf trots te zijn, durf het aan te gaan! Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonische kennismaking.

Bouw dat vertrouwen zelf!

Vul het formulier in en zet de eerste stap

Zeg ja tegen jezelf! 

[wpforms id="25"]