Wat zeggen anderen over hun traject bij Bureau Kopzorg?

Recensie coach: top 6

Recensies

Ik kan je via deze website een idee geven van wat ik doe, wie ik ben en wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Maar ik begrijp ook dat het veel waardevoller is om dat van mensen te horen die ook daadwerkelijk met mij gewerkt hebben! Hier een aantal recensies van toppers die een traject hebben afgerond.

5/5
"Dankjewel voor je hulp en de tijd die je hebt willen steken in mij! Ik ben blij dat ik na jaren de eerste stap heb durven zetten door met jou te praten en dit nu verder door wil zetten. Mentaal merk ik dat ik zo veel verder ben dan de 1e keer dat ik bij jou op de stoel ging zitten. Heel erg bedankt."
5/5
"Tijd geleden zijn we begonnen met de coachingslessen. Toen ik bij jou kwam, zat ik niet goed in m'n vel en zag ik alles best negatief. Naarmate de tijd en jouw goede tips, ben ik alles wat positiever gaan zien. Ik zit lekkerder in m'n vel en voel me gewoon echt weer gelukkig. Je was een luisterend oor voor mij en had super goede tips. Ik wil je bedanken voor alles. Je was en bent een super goede coach! Bedankt!"
5/5
“Het voelt fijn om het traject af te ronden en meer rust te ervaren. Ik voel me zelfverzekerder met de geleerde handvatten om de rust terug te pakken. Deze praktische tools zorgen er ook voor dat ik de toekomst met vertrouwen tegemoet zie! De begeleiding was heel fijn. Je bent lekker jezelf en geeft hele fijne praktische voorbeelden. Ook het stukje humor vind ik erg fijn. Daardoor kijk je toch weer met een ander perspectief. Blijf vooral jezelf!”
5/5
"Ik heb de sessies als heel goed ervaren. Fijn, prettig. Je bent goed inlevend en goed meedenkend. Ging er open naartoe. En kan veel met de goede praktische voorbeelden. Lekker zo door gaan!"
5/5
"Ik vind je heel respectvol, vriendelijk, eerlijk, veilig, warm en betrokken. Je bent goed in je werk! Ik hoop dat je er voor veel cliënten mag zijn! Ik vind je fantastisch!"
5/5
“Dit traject voelde voor mij heel vertrouwd en veilig. Daardoor heb ik mijn gevoelens echt kunnen tonen. En dat je binnen no time door had wat mijn zwakke punten zijn. Vind ik ook knap!”

Wanneer je een traject aan wilt gaan is het belangrijk om dit met een coach te doen waar je een klik mee hebt. Denk daarin ook na over wat je nodig hebt van jouw coach. Het gaat namelijk degene zijn die je helpt om buiten je comfort-zone te stappen, weerstand aan te gaan en te groeien. Dit is niet altijd even comfortabel, maar wel cruciaal voor jouw groei!

Wat kan je van mij verwachten?

Mijn insteek kenmerkt zich door een open, eerlijke en nieuwsgierige houding. Daarnaast bied ik een veilige omgeving waar niks gek is en alles gezegd mag worden: zo kan je ook écht eerlijk tegen jezelf zijn waardoor groei mogelijk wordt. En ik ben daar om je met compassie bij te staan, een high-five te geven bij elk succes dat je maakt en samen stappen maken naar het doel van jouw beste leven!Bureau Kopzorg recensies

Maak een afspraak bij Bureau Kopzorg

Neem vrijblijvend contact op

I.v.m. afspraken kan ik niet altijd mijn telefoon opnemen. Laat daarom zo volledig mogelijk jouw gegevens achter, zodat ik contact met je op kan nemen.