Het gezicht achter Bureau Kopzorg

Over mij

Zelfliefde begint met zelfkennis, zonder oordeel

Hi, ik ben Priscilla en ik ben een gedreven, psychosomatische coach.

Dit betekent dat ik het mentale, emotionele en fysieke meeneem in het onderzoek voor een optimaal resultaat in het traject. 

 

Deze 3 componenten zijn zo met elkaar verweven dat je er geen één over kan slaan in mijn optiek. Één deel aanpakken is net als een zaadje planten en wachten tot deze uit zichzelf gaat groeien. Dit zaadje heeft toch ook echt water en zon nodig! 

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de mens. Hoe we in elkaar zitten, hoe onze hersenen samenwerken met ons lichaam en hoe je optimaal mens kan worden. Hier heb ik dan ook erg veel in geïnvesteerd waardoor ik nu mijn beste leven leef. En dat gun ik iedereen: om je beste leven te leven. En dat kan al met kleine stappen waar je het resultaat al in kan proeven. En dat smaakt naar meer, trust me! 

 

 

Uit eigen ervaring kan ik je daarom vertellen: Je kan een cactus cadeau krijgen, dat betekent nog niet dat je erop hoeft te zitten. Ik ben geen positiviteitsgoeroe, maar een creatieve, praktische coach waar het glas halfvol van is, met een parasolletje!

Wat levert het jou op?

“It takes two to tango”, maar het is jouw proces. Jij bepaalt hoeveel progressie er gemaakt wordt door je inzet. Zet je hier volledig op in, dan is dit een investering voor je hele leven! Na het vaststellen van jouw hulpvraag, schetsen we jouw traject. Aan de hand van passende methodieken en oefeningen zal je ervaren hoe het is om jouw eigen proces en vooruitgang op te merken. Ik bewaak op een interactieve manier jouw proces en zet je aan tot effectief gedrag met persoonlijke groei als resultaat. 

 

Bij mij is het glas halfvol, met een parasolletje. Aangenaam. Ik ben Priscilla.