Bureau Kopzorg

Coachingstraject

Wat kan je verwachten in een coachtraject van Bureau Kopzorg?

Als je klaar bent om jouw levensvraag te onderzoeken en met de uitkomst aan de slag te gaan, ben ik er voor je! Als gepassioneerde coach daag ik jou liefdevol uit om jouw beste versie te worden. Ik moedig je aan, bewaak jouw proces en vier graag met jou je behaalde successen. 

 

Voor wie is dit bedoelt?

Ik krijg regelmatig deze vraag en ik kan daar heel kort over zijn: voor iedereen! Of je nu jong (vanaf 12jaar), oud, man, vrouw, praktisch of theoretisch ingesteld bent. Er zijn wel een paar zaken waar je JA op moet kunnen zeggen:

→ Ik ben het zat en wil nu écht veranderen
→ Ik ben bereid om verantwoordelijkheid te pakken voor mijn gedrag
→ Ik zet mijn focus op deze investering voor mijzelf
Coachtraject Bureau Kopzorg zet de eerste stap
Waarom is het zo belangrijk om hier JA op te kunnen zeggen?

Alles zit in jou! Alleen kunnen we hier niet altijd bij. Daarom is het belangrijk dat je open, eerlijk en nieuwsgierig in dit traject stapt. Zo zullen onbewuste zaken bewust gaan worden en kan je er van leren! Door niet alleen in de sessies hiermee bezig te zijn, wordt het eigen. En zo heb je een investering voor je leven!

Image by pch.vector on Freepik

Bureau Kopzorg coachingstraject psychosomatische beter omgaan met stress
 Welke methode wordt ingezet in zo’n traject?

Omdat ik een psychosomatische aanpak hanteer, leer jij jouw gedachtes, lichaam en emoties op een laagdrempelige, veilige manier kennen. En nog belangijker: wat ze je eigenlijk willen zeggen. Dit zorgt ervoor dat je een goede basis creëert voor het verdere verloop van jouw persoonlijke ontwikkeling. Zie het als het schrijven van jouw eigen handleiding. Hier zal je de rest van je leven wat aan hebben! Naar mate je went aan deze benadering, hoe overzichtelijker het wordt! En dan kan het zelfs leuk en vernieuwend zijn om jezelf zo te leren kennen. En te zien waar je zelf allemaal invloed op hebt en kan vormgeven zoals JIJ dit wilt. Deze breintraining en coaching is te vinden in Veenendaal bij Bureau Kopzorg.

 
Vrijblijvende kennismaking

Bij Bureau Kopzorg begint het met een telefonische kennismaking. We bespreken waar je tegenaan loopt en als het goed voelt, plannen we een intake. Bij deze intake bespreken we jouw hulpvraag en onderzoeken we waar dit vandaan komt.

Daarna stel ik, in overleg met jou, een persoonlijk plan van aanpak voor jouw coachtraject. Met praktische tools en bewustwording kom je tot jouw persoonlijke groei. En ik ben er om je aan te moedigen, jouw proces te bewaken en successen met je te vieren!

Contact met Bureau Kopzorg - vrijblijvende telefonische kennismaking
Wat kan je van mij verwachten?

Mijn insteek kenmerkt zich door een open, eerlijke en nieuwsgierige houding. Daarnaast bied ik een veilige omgeving waar niks gek is en alles gezegd mag worden: zo kan je ook écht eerlijk tegen jezelf zijn waardoor groei mogelijk wordt. En ik ben daar om je met compassie bij te staan, een high-five te geven bij elk succes dat je maakt en samen stappen maken naar het doel van jouw beste leven!

Als je weet hoe je in elkaar zit, wat je belangrijk vindt en wat jou vanbinnen raakt, kan je beginnen met het ombuigen van jouw gedachtegang. Dit vergt moed, inzicht en doorzettingsvermogen.

Als het gaat om de regie over je leven, acties en gedachtes te krijgen begint het met de vraag: overkomen situaties mij of kan ik hier zelf invloed op uitoefenen?

Of je nu net begonnen bent aan jouw pad of al meerdere therapiesessies hebt gehad: hier ben je aan het juiste adres voor het leven van je beste leven. Beperk jezelf niet: er is zoveel mogelijk!