Contact Bureau Kopzorg

Contact

Hoe zit een traject in elkaar?

Het allerbelangrijkste van een traject is een klik tussen ons beide. Daarom vindt er altijd eerst een gratis en vrijblijvend consult per telefoon plaats. Op het moment dat het goed voelt, plannen we een intake in.

De intake

In deze intake (90 minuten) onderzoeken we jouw hulpvraag. We brengen jouw achtergrond met al haar overtuigingen en patronen in kaart. De kernovertuiging die jij over jezelf hebt op dit moment, is het startpunt waarvan we vertrekken. Hiervoor ga jij met mijn hulp een nieuwe, passende overtuiging omarmen die past bij wie je nu bent! In de intake zal duidelijk worden hoe jouw traject er in grote lijnen uit komt te zien.

 

Schrijf jouw handleiding voor de rest van je leven

Mijn doel als mens, ervaringsdeskundige en coach is om jou te laten zien wat je allemaal zelf kunt. Als je hier jouw traject hebt afgerond, is de basis van jouw gebruikershandleiding een feit. Ik moet jou zo begeleid hebben, dat je hier de rest van je leven wat aan hebt. En daar heb ik volledig vertrouwen in. 

Waarom? Ik kijk naar de persoon voor mij. Hoe leer jij? Welke taal gebruik jij? Wat zegt jouw lichaam? Wil je weten waarom we doen wat we gaan doen of ervaar je het liever? Met mijn jarenlange ervaring in verbale & visuele communicatie, de kunst van leren voelen & denken weet ik dat niemand hetzelfde is. Als begeleider van jouw traject is het mijn plicht (vind ik) om hierop in te spelen. Ik ga goed op effectiviteit en kwaliteit en dat gun ik iedereen! Wat zijn we hier anders aan het doen?!

Verandering duurt minstens 30 dagen

Een traject bestaat uit gemiddeld 6 tot 8 sessies (60 min.). Deze tijd heb je ook nodig om de nieuwe verbindingen in je hersenen en lichaam eigen te maken. Doordat je door onderstaande fases gaat, raad ik aan om een week tussen de sessies te laten. Zo heb je de tijd om het te verwerken en in de praktijk toe te passen (ik geef je namelijk thuiswerk mee). Omdat je met praktische oefeningen en tools aan de slag gaat, is deze investering niet voor even, maar voor je hele leven! De investering die je maakt is 89,- per sessie. Als je dat eerste, gratis consult boekt, let op: het kan zijn dat je optimistisch, krachtig en blij van jezelf wordt.   

Organisaties en scholen: tarief op aanvraag. 

Maak een afspraak bij Bureau Kopzorg

Neem vrijblijvend contact op

I.v.m. afspraken kan ik niet altijd mijn telefoon opnemen. Laat daarom zo volledig mogelijk jouw gegevens achter, zodat ik contact met je op kan nemen.

Hoe verander je ongewenst gedrag? de 4 fases onbekwaam bekwaam